Yoga

SCHEMA HT 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisdagar

kl 17.30 GongYogaSlowYin – Bea

Boka tid

kl.19   SamaYoga – Nadja

Boka tid

Onsdagar

kl. 17.30 SamaYoga – Bea

Boka tid

kl. 19 NIA – Marica  

Boka tid

Fredagar

kl 12.10-12.40 LunchGong – Bea

Boka tid

kl 17.30- 19 OPEN SPACE   v36 gong-Bea v37-39 acroyoga, Magnus Bengtsson

Boka tid

Söndagar

jämn vecka kl 17 Yoga Nidra med gong&klanghealing-Bea

Boka tid

ojämn vecka kl 17  SamaYoga/LivsYoga- Anneli Davidsson

Boka tid

Priser;

5 kort 750 kr   10 kort 1350 kr  (6 månader)   20 kort  (12 månader)   drop in 160 kr

Min Friskvård - Banner inverterad                   

www.minfriskvard.se

 

GongYoga SlowYin – Sinnesro
“The Practice of Quiet Power” Yinyoga. Hjälper till balansera yin & yang– ökar flödet av qi/prana i meridianerna– hjälper till att bevara och upprätthålla en bra bindväv/fascia– hjälper till att utveckla en medveten meditativ närvaro Ett tillåtande pass i total acceptans. Att det är som det är, att Du är som du är och det är helt perfekt. Yogaövningarna kan alla göra vare sej du har yogat innan eller ej. Vi tar hjälp av bolster, kuddar, klossar mm. För att ge ett xtra djup spelar jag gong, skålar o lite annat under klassen samt till avslappningen efteråt.

SamaYoga – Harmoni & Balans
SamaYoga bygger mestadels på hatha yoga men hämtar även inspiration från andra traditioner. Mjukgörande, flödande, stärkande, med närvaro och acceptans. Yoga som ett sätt att bli bekväm i sig själv, fördjupa andningen och skärpa sin förmåga att fokusera, vara nära sig själv, och en möjlighet att komma i djupare samklang med livet. Yoga som en träning i att göra saker med full närvaro och medvetenhet.
Kraftfullt, effektiv & avslappnande. ”Det viktigaste är inte hur övningarna ser ut, viktigast är hur det känns”                                                           Vissa klasser avslutas med gongavslappning.

MorgonYoga – Väck kropp o sinne
DoIn, självmassage, ökar flödet i meridianerna. Mjuka yogaövningar för balans av chakrasystemet följt av flödande lugna solhälsningar, Suruya Namaskar. Avslutningsvis kort vila till gongarnas helande vibrationer

Breathwalk – fyll på energi                                                                                                                                                                                           Om vädret tillåter är det en gående promenad utomhus. Meditation – promenad-pranayama(andning) – mudras-mantra- naturupplevelse och frisk luft. Vid sämre väder blir det meditaion och gongavslappning inomhus.  Meditationen är från kundaliniyogatraditionen – Kirtan Kriya.

YogaNidra med Gong Inre resa
”Blissful relaxation” Guidad djupavslappning genom olika lager in till ditt innersta sanna jag.  Under klassen får du uppleva vackra och helande toner från klang o kristallskålar bla. Klassen avslutas med gongavslappning.